Magic News

Smiley debutează în rolul principal în filmul „Odată pentru totdeauna"

Îndrăgitul artist și interpret, Smiley, joacă rolul principal în producția de lungmetraj „Odată pentru totdeauna", o comedie cu accente dramatice, care se lansează în cinematografe pe 25 februarie 2022.

Îndrăgitul artist și interpret, Smiley, joacă rolul principal în producția de lungmetraj „Odată pentru totdeauna", o comedie cu accente dramatice, care se lansează în cinematografe pe 25 februarie 2022.

Filmul spune povestea unui regizor de succes și tată a doi copii, Alex, care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze, și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile.

De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice. Este ceva total inedit pentru mine. A fost o provocare pentru care am avut multe dubii și nu știam dacă să o accept. Eu nu mă simțeam pregătit pentru că nu aveam niciun training. Mi-am zis să mă las pe mâinile regizorului, că mă va ghida, știam că Iura are un talent să explice și să-ți inducă stările personajului.", povestește Smiley. Odată pentru totdeauna" este regizat de Iura Luncașu, iar povestea filmului este inspirată de momente din viața regizorului, după cum mărturisește: "Povestea filmului redă fragmente din viața mea, astfel că mi-a fost ușor să creez scenele din film, până la cel mai mic detaliu. Privind din exterior povestea astăzi, în interpretarea lui Smiley, am retrăit acele momente fără stări de tristețe sau angoasă, ci împăcat cu emoția și verosimilul situațiilor." Din distribuția filmului mai fac parte Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol, dar și Mihnea Luncașu, fiul regizorului.  

„Odată pentru totdeauna" este unul dintre cele mai așteptate filme din România în 2022 și va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara, începând cu 25 februarie 2022.