Magic News

Motivul pentru care Celine Dion are probleme de sănătate în ultima vreme

Celine Dion trece printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza unor probleme de sănătate, care o împiedică să urce pe scenă.

Artista a slăbit mult şi a avut dureri musculare extrem de puternice, astfel încât nici măcar nu se putea ridica din pat.

Celine şi-a anulat rând pe rând concertele spre îngrijorarea fanilor săi, iar în spatele tuturor problemelor sale pare a fi depresia prin care trece. Elisabeth Reynaud, biografa artistei, este cea care a dezvăluit că problemele de sănătate sunt consecinţa şocurilor emoţionale prin care a trecut artista în ultima vreme.

Celine şi-a pierdut soţul şi a rămas singură cu trei copii, iar anul trecut a murit şi mama ei. “Erau cei doi pioni ai vieţii ei”, a explicat biografa. “Celine este un superstar, nu o superwoman. Ceea ce i se întâmplă este de natură somatică după cele două pierderi, la care se adaugă şi stresul provocat de pandemie. A fost tot timpul obsedată de conservarea vocii. I-a fost tot timpul frică de cel mai mic curent, de răceli”.

Biografa spune că nu se îngrojorează pentru viitorul artistei, însă crede că Celine nu va mai fi cea pe care o ştim. “Îşi va acorda mai mult timp pentru ea”.

Recent, Celine a fost surprinsă la Las Vegas împreună cu gemenii săi, iar imaginile cu ea slabă şi cu părul alb i-au neliniştit din nou pe fani.