Lifestyle - Modă

Hainele pot masca kilogramele in plus!

(dar nu va scutesc de exercitiile fizice)

Daca nu ati avut timp sa mergeti la sala de sport, nu disperati. Mai exista o modalitate foarte la indemana prin care puteti arata superb. Bineinteles, de preferat este sa aveti un program care sa includa si ceva miscare, macar de dragul sanatatii dumneavoastra.  Totusi, atunci cand timpul nu va permite, exista cateva trucuri bune de stiut si de folosit, care va pot ajuta sa prezentati o silueta de invidiat – picioare lungi si subtiri, talie de viespe si maini de balerina.

1. Body-uri modelatoare
Mai simplu de atat nu se poate! Daca va deranjeaza kilogramele care s-au depus de-a lungul timpului in jurul abdomenului si coapselor, puteti oricand apela la un body modelator, care va va remodela corpul, oferindu-i un aspect placut si semnificativ mai slab.
Pretul unui body modelator nu este foarte mare, iar investitia merita fiecare banut!

2. Lungiti-va picioarele
Daca nu va puteti lauda cu inaltimea, dar totusi ati dori sa aveti o prezenta mai… impozanta,  va propunem pantalonii evazati si o pereche de platforme. Merg la fix atat timp cat evitati pantalonii care evidentiaza talia.

3.  “Mimati” o talie subtire
Daca doriti o talie de viespe, sau cel putin ca talia dumneavostra sa para asa, accesorizati-va imbracamintea cu o curea lata, de piele. Purtata la locul potrivit, cu bluze sau  rochii vaporoase, adica desupra soldurilor, va va oferi aspectul mult visat.

4. Subtiati-va picioarele
Culoarea negru subtiaza. Purtati o pereche de dresuri negre si cu siguranta picioarele dumneavoastra vor arata mult mai bine. Daca asortati o fusta si o pereche de cizme, veti atrage priviri admirative.

5. Subtiati-va mainile
Chiar daca pare ceva mai greu de crezut, exista si modelatoare pentru maini! Le puteti folosi pe sub haine, pentru a da mainilor dumneavoastra supletea mult dorita.

6. Umeri lati? Salvati aparentele cu o esarfa
Daca sunteti de parere ca aveti umerii prea lati, puteti apela la o esarfa. Infasurati-o in jurul gatului dupa bunul plac si accesorizati-o cu haine usoare de vara.