Magic News

Lily Collins - Mesaj emoţionant la aniversarea lui Phil Collins, celebrul ei tată

Phil Collins a împlinit 71 de ani, iar fiica lui, actriţa Lily Collins, starul din serialul “Emily în Paris”, i-a transmis un mesaj extrem de emoţionant.

“La mulţi ani, tată! S-ar putea să nu mai încap în braţele sau să mă aşez confortabil pe umerii tăi, dar tu continui să mă îmbrăţişezi puternic când am cea mai mare nevoie. Poate că nu putem să ne petrecem timpul împreună atât de des, dar când suntem față în față, chiar mă vezi. S-ar putea să nu crezi întotdeauna, dar te rog să ai încredere în mine când spun, indiferent de câți ani voi avea sau de ce mi-ar aduce viața, voi avea întotdeauna nevoie de tine. Fie că te privesc cu mândrie pe scenă, râzând acasă în timp ce ne jucăm urmărindu-ne, sunt mereu recunoscătoare pentru momentele și amintirile pe care le împărtășim. Mai ales pe cele pe care le prețuiesc acum ca adult. Îți mulțumesc pentru că m-ai inspirat și că ai sprijinit femeia care sunt astăzi. Te iubesc până la lună și înapoi...”

Frumoasa Lily şi-a însoţit mesajul de o fotografie din copilărie, când nu era decât o fetiţa aşezată confortabil pe umerii tatălui ei.

Actriţa se bucură de un succes incredibil cu serialul “Emily în Paris”, care va continua cu două sezoane noi.