Magic News

Revista SUNETE aniversează 50 de ani de QUEEN printr-o ediție specială

Revista SUNETE aniversează 50 de ani de QUEEN printr-o ediţie specială, dedicată în întregime formației britanice!

Pachetul include o revistă de 132 de pagini cu interviuri, recenzii, opinii și analize, dar și o mască de protecție reutilizabilă și o sacoșă, ambele personalizate și realizate 100% din bumbac.

Întregul pachet se poate comanda EXCLUSIV online, de pe www.sunetelive.ro

Într-un an în care fanii muzicii rock celebrează jumătate de secol de la solidificarea formulei Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor & John Deacon și comemorează, totodată, 30 de ani de la trecerea în neființă a lui Freddie Mercury, revista SUNETE oferă cititorilor o privire detaliată asupra trupei care a schimbat felul în care consumăm muzica pop și concertele live.

De la interviuri în exclusivitate cu asistenți personali, fotografi, sau chiar componenți ai proiectelor pre-Queen (Peter Freestone, Richard Young sau Tim Staffell), până la recenzii și analize amănunțite, numărul aniversar SUNETE propune o călătorie prin universul discografic și concertistic al unui fenomen unic pe scena muzicală a secolului XX.

Înființată în 2003, revista SUNETE își continuă apariția prin editarea unor ediții de colecție dedicate în întregime unui artist sau a unei formații, anul 2020 marcând apariția unui număr special, dedicat trupei Depeche Mode. Ediția aniversară Queen continuă, astfel, povestea SUNETE, născută din pasiunea nemărginită pentru muzica bună.