Globurile de Aur vor fi decernate la începutul lunii ianuarie

Globurile de Aur vor fi decernate pe 9 ianuarie 2022, a anunţat Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), transmite News.

Share

Într-o scrisoare deschisă adresată creatorilor şi actorilor, publicată online joi seară, HFPA a transmis că, deşi ceremonia din 2022 nu va fi televizată - NBC renunţând la aceasta în urmă cu câteva luni, în contextul controversei legat de lipsa diversităţii în forul care acordă trofeele -, ea va avea loc pe 9 ianuarie.

„În ultimii 78 de ani, ne-am bucurat să ştim că scena noastră a fost gazda unora dintre cele mai importante momente. Globurile de Aur au ajutat la descoperirea unor cineaşti, a schimbat traiectoria unor cariere şi a recunoscut programe şi interpretări inovatoare”, se arată în mesaj. „Deşi Globurile de Aur nu vor fi televizate în ianuarie 2022, vom continua tradiţia de 78 de ani de recunoaştere a excelenţei în televiziune şi film. Prin screenere, linkuri, streaming şi, în unele cazuri, cinematografe, vă asigurăm că am consumat tot conţinutul eligibil pentru un proces de vot corect şi echitabil”.

 

Citeste continuarea AICI 

Share