Magic News

Prinţesa Charlene a revenit la Monaco după 9 luni de absenţă

Prinţesa Charlene s-a întors, în sfârşit, acasă, la Monaco după ce în ultimele nouă luni a locuit în ţara natală, Africa de Sud.

Charlene şi-a reîntâlnit cu bucurie şi emoţie soţul, şi pe cei doi copii, Jacques şi Gabrielle, iar pe contul de Instagram al Principatului Monaco au fost postate trei fotografii în care Prinţesa apare în compania Prinţului Albert şi a gemenilor, care vor împlini 7 ani în luna decembrie.

Prinţul Albert a dezvăluit recent într-un interviu pentru revista Point de Vue că soţia lui se va întoarce înainte de 19 noiembrie când este celebrată ziua naţională. Iar dorinţa lui s-a împlinit. Însă Charlene nu a venit singură, fosta înotătoare în vârstă de 43 de ani sosind împreună cu un câine pe nume Khan, care i-a fost dăruit luna trecută după ce câinele ei, un Chihuahua, a murit.

Prinţesa Charlene a fost nevoită să rămână în Africa de Sud din cauza unor probleme de sănătate din sfera ORL, care au necesitat mai multe operaţii. În toată această perioadă, Prinţesa a apărut foarte slăbită, suferinţa sa vizibilă. În plus, absenţa sa îndelungată a dus la apariţia zvonurilor legate de despărţirea sa de Prinţul Albert, mulţi considerând că divorţul lor este iminent.

Acum, cuplul este din nou împreună, iar Charlene va participa la ziua naţională şi va fi alături de cei doi copii la ziua lor şi în timpul sărbătorilor de iarnă.