Magic News

La 78 de ani, Roger Waters (Pink Floyd) s-a căsătorit pentru a 5-a oară

Roger Waters s-a căsătorit cu iubita lui, Kamilah Chavis, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la New York. Rocker-ul de la Pink Floyd în vârstă de 78 de ani este la cea de-a 5-a căsătorie.

Artistul a dezvăluit fotografii de la ceremonie şi a scris pe Instagram că, în sfârşit, a găsit-o pe ea, femeia pe care a căutat-o mult timp.

Mireasa a purtat o rochie de dantelă albă, o pereche de cizme, o centură în talie, mai multe coliere şi un buchet de flori colorate. Artistul a îmbrăcat un costum negru şi spune că este cel mai fericit dintre oameni.

Cei doi sunt împreună de mai mulţi ani, artistul cunoscând-o pe Kamilah la unul dintre concertele lui.  “Ea conducea maşina care mă transporta. Am fost în acelaş loc timp de două săptămâni şi au fost multe drumuri între hotel şi stadion. Garda mea de corp s-a aşezat în faţă lângă ea, în timp ce eu am stat în spate. Ceva m-a atras la ea.”, a povestit Roger.

Primul lui mariaj a fost cu Judy Trim, cu care s-a căsătorit în 1969, pentru a divorţa de ea în 1975. A urmat căsătoria cu artistocrata Lady Carolyne Christie, în 1976, cu care a avut doi copii, însă cei doi s-au despărţit în 1992. În 1993, s-a însurat cu Priscilla Phillips, cu care are un fiu în vârstă de 18 ani. Cuplul a divorţat în 2001, iar în 2002, rockerul s-a căsătorit cu Laurie Durning, de care a divorţat în 2015.