Magic News

Oana Pellea - Îndemn la responsabilitate: “Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile”

Oana Pellea nu va putea juca pe 10 octombrie în piesa de teatru “Scaunele”, după ce actriţa a aflat că a intrat în contact cu o persoană bolnavă de Covid-19.

Deşi este vaccinate cu ambele doza, actriţa se va izola timp de 7 zile şi se va testa şi ne oferă tuturor un exemplu de responsabilitate.

"Să nu poți sa te vaccinezi din cauza ca ești alergic. Să-ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă… Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate (persoanei respective) și să visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili…”, a scris Oana Pelea pe contul de Facebook.

”Îmi cer scuze față de spectatorii care au cumpărat bilete pentru spectacolul „Scaunele” din 10 octombrie…prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire…”, a continuat actriţa.

“Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile. Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să intru în contact. Asta trăim și …noi să fim sănătoși!”, a mai scris Oana Pellea.