Magic News

VIDEO - Manifest pro-vaccinare în serialul “Las Fierbinţi” - “Oameni buni, vaccinul ăsta nu te face Illuminati, nu are cip…”

Vaccinarea a fost subiectul celui mai recent episod din “Las Fierbinţi”, serial care a atins de-a lungul timpului diferite subiecte sensibile.

Serialul “Las Fierbinţi” se alătură astfel campaniei pro-vaccinare Covid-19, iar actorul Adrian Titieni a jucat rolul medicului care le-a explicat sătenilor importanţa vaccinării.

Unul dintre ei a spus că vrea se vaccineze pentru „a deveni Illuminati”, moment în care medicul le-a vorbit din suflet și le-a explicat beneficiile vaccinului.

Dorel: Vreau vaccin să mă fac Illuminati.

Medicul: Aveți informații complet greșite. Dacă vreți să creșteți vite, pe cine întrebați? Pe mine sau pe dânsul? Pe Brânzoi? Dacă e să aflați ceva despre vaccin pe cine întrebați? Pe mine sau pe Giani Orlando ăsta?

Robi: Pe dumneavoastră, că sunteți de specialitate. Deci fiecare pe ce se pricepe.

Medicul: Oameni buni, vaccinul nu e obligatoriu, îl face cine vrea, dar ce pot eu să vă spun e că se moare de la virusul ăsta. Sunt complicații pulmonare majore. Dacă sunteți vaccinați și vă îmbolnăviți riscul de apariție a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mulți, de asemenea scade riscul ca acest virus să producă mutații.

Dorel: Păi și cipul care vor să îl bage în noi?

Medicul: Ce cip, domne? Terminați, am auzit de 1.000 de ori prostia asta. Suntem pe o corabie plină de găuri care ia apă, dacă vrei să-ți pui vesta de salvare, ți-o pui, dacă nu, e treaba ta. Dar pe urmă nu te mai miri dacă te îneci. Oameni buni, vaccinul ăsta nu te face Illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea la femei, sau cine știe ce alte prostii ați mai auzit. E vârful cuceririlor medicale pe care le-a făcut de mii de ani omul, nu dați cu piciorul la așa ceva. Nu spuneți NU doar ca să vă aflați în treabă, vă jucați cu viețile dumneavoastră. Nu aveți copii de crescut, nepoți de dus la școală?

Acest episod din ”Las Fierbinți” a fost difuzat după ce actriţa Liliana Mocanu, cea care o interpretează pe soția lui Firicel, a anunțat că ea și fiica ei au Covid-19:

”Sâmbătă m-am simţit foarte rău, a venit Salvarea după 4 ore şi jumătate. Am făcut un CT la Balş şi se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate.

Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine. Nu mai refuz nicio invitaţie de acum, o să vin la tine în platou. Numai să mă fac bine”, a spus Liliana Mocanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.