Magic News

Artista britanică Sarah Harding de la Girls Aloud a murit la vârsta de 39 de ani

Sarah Harding, fostă membră a trupei Girls Aloud, a murit la vârsta de 39 de ani din cauza unui cancer la sân.

„Cu multă durere azi, vă anunţ că frumoasa mea fiică Sarah, din păcate, a murit. Mulţi dintre voi ştiau că Sarah luptă cu cancerul şi a luptat atât de acerb până în ultima ei zi. A murit în această dimineaţă. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul vostru din ultimul an. A însemnat enorm pentru ea şi i-a dat putere şi linişte faptul că ştia că a fost iubită. A fost o stea strălucitoare şi sper ca toată lumea să-şi aducă aminte de ea aşa, nu cum a fost în în timpul luptei împotriva acestei boli teribile", a anunţat mama ei Marie pe Instagram, publicând o fotografie alb-negru cu Sarah.

Sarah a fost diagnosticată cu cancer în 2020, iar acum a pierdut lupta împotriva acestei boli.

Format din cinci fete, Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy şi Kimberley Walsh, Girls Aloud a cunoscut succesul timp de un deceniu până la despărţire, în 2013.

Timp de 10 ani, trupa a vândut 4 milioane de albume. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei, s-au aflat  "Sound of the Underground" (2002), "I'll Stand By You" (2004), "Walk This Way vs Sugababes" (2007), şi "The Promise" (2008).