Magic News

Înscrie-te şi tu la Race for the Cure 2021, cursa care promovează sănătatea femeii şi lupta împotriva cancerului de sân!

Fundaţia Renaşterea va organiza în data de 26 septembrie 2021 cea de-a şaptea ediţie RACE FOR THE CURE ROMANIA OFICIAL, care va avea loc pe pe Stadionul Tineretului Iolanda Balaș-Söter.

Evenimentul se va desfăşura anul acesta in 32 de tari europene, initiativa a THINK PINK EUROPE, devenind cea mai mare cursa internationala destinata promovarii sanatatii femeii si luptei impotriva cancerului de san. 1 inscriere / donatie = 1 test medical gratuit pentru o femeie vulnerabila

RACE FOR THE CURE este un eveniment dedicat intregii familii (copii, catei, parinti, bunici), un prilej de a petrece timp alaturi de prieteni si colegi, o sarbatoare a sanatatii si a invingatoarelor in lupta impotriva cancerului. Race for the Cure este cea mai renumita cursa de informare si strangere de fonduri pentru cancerul de san, din lume. 

Desfasurat la nivel international, RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 150 de curse, cu peste 1.6 milioane de participant si reprezinta un prilej de a reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul sunt reteta propriei noastre sanatati. 

In 2020, din cauza pandemiei COVID 19, impreuna cu partenerii internationali Think Pink Europe, conceptul cursei Race for the Cure a avut loc la nivel digital/local. S-au organizat 50 de curse cu 45.000 de participanți din 32 de țări din Europa. 

In 2020, Cursa Digitala Race for the Cure Romania LIVE a avut peste 1200 de participanti si un impact de peste 55.000 de persoane.

In 2021, perioada de desfasurare a cursei digitale Race for the Cure este extinsa la 2 saptamani - 26 septembrie -10 octombrie, timp in care se vor organiza evenimente locale, sub coordonarea Fundatiei Renasterea. 

Detalii şi înscrieri, aici: