Magic News

Primele imagini din al cincilea sezon „The Crown”. Cum arată actorii care îi joacă pe Prinţul Charles şi Prinţesa Diana

Netflix a lansat primele imagini din cel de-al cincilea sezon al serialului “The Crown”, în care apar Elizabeth Debicki în rolul Prinţesei Diana, iar Dominic West îl interpretează pe Prinţul Charles.

Filmările au început de luna trecută şi se desfăşoară în Marea Britanie, iar acesta va fi penultimul sezon, compania anunţând deja că serialul se va opri după sezonul şase.

Elizabeth Debicki  este cunoscută pentru rolurile din „Tenet” şi „Guardians of the Galaxy Vol. 2”, în timp ce West a jucat în „Mona Lisa Smile”, „The Affair” şi „The Pursuit of Love”. Cei doi actori îi interpretează pe Diana şi Charles în anii 90, sezonul 5 acoperind anii 1990-1997.

. Elizabeth a preluat rolul de la Emma Corrin, iar West, care filmează în prezent şi pentru „Downton Abbey 2” şi versiunea britanică a serialului „Call My Agent”, de la Josh O’Connor.

Alături de ei, din distribuţie mai fac parte Imelda Staunton („Harry Potter”) - regina Elizabeth II, Jonathan Pryce („The Two Popes”) - prinţul Philip, Lesley Manville („Maleficent: Mistress of Evil”) - prinţesa Margaret şi Jonny Lee Miller („Elementary”) - John Major.

Sezonul patru a suscitat multe comentarii după ce s-a spus că a pătat imaginea familiei regale şi mai ales pe cea a Prinţului Charles, prezentat drept principalul vinovat al divorţului. Din acest motiv, mai mulţi membri ai guvernului au cerut Netflix să precizeze că este vorba despre o ficţiune. “Suntem convinşi că abonaţii noştri înţeleg că este vorba despre o ficţiune bazată pe fapte istorice”, a răspuns Netflix

Nu se ştie dacă cel de-al cincilea sezon va include şi accidentul din 1997 de la Paris, din cauza căruia a murit Prinţesa Diana. Va trebui însă să mai avem răbdare, pentru că difuzarea nu va începe mai devreme de 2022.