Magic News

16 filme care îți vor face poftă de călătorit

După un an de izolare, cu siguranță, fiecare dintre noi, merită o perioadă plină de experiențe noi și călătorii.

Ești gata să-ți faci bagajele și să pleci către destinația pe care ai vrut să o vezi dintotdeauna? Dacă ești în căutare de motivație, lista de filme recomandate în continuare s-ar putea să te convingă să cumperi un bilet de avion doar dus.

Un top special la începutul verii, cu filme perfecte pentru a te pregăti de sezonul estival! Așteptăm și fotografiile din vacanță la finalul verii!

  1. A Good Year

Russell Crowe joacă rolul unui agent de bursă din Londra, care învață că există lucruri mai importante în viață decât banii. După ce a moștenit un castel din Provence pe care se pregătește să-l vândă, protagonistul se îndrăgostește de viața simplă din mediul rural francez și de o frumusețe locală.

 
 A Good Year” este comedie romantică ce te va convinge să rezervi un concediu în sudul Franței cât mai curând posibil.
  1. Before Sunrise

Această frumoasă poveste de dragoste oferă o perspectivă autentică asupra legăturilor puternice care se formează în timpul călătoriilor. Ethan Hawke și Julie Delpy îi interpretează pe americanul Jesse și pe franceza Celine, care se întâlnesc prima dată într-un tren în Europa. Știind că au doar o noapte la dispoziție pentru a fi împreună, ei o petrec cunoscând-se unul pe celălalt, în timp ce explorază străzile Vienei. Exotismul european completat de romantismul celor doi protagoniști oferă un film memorabil, plin de lecții de viață, pe care le poți avea doar în timpul călătoriilor la drum lung.

  1. Eat Pray Love

Bazat pe cea mai bine vândută care cu același nume, care se află și în topul listei celor mai bune cărți de călătorie, Julia Roberts joacă rolul Elizabeth Gilbert, o respectată scriitoare din New York, care își lasă viața în urmă pentru a se „regăsi”. Traseul ei o duce prima dată în Italia, unde se bucură de mâncare și stil de viață autentic european, apoi în India pentru sesiuni de meditație și rugăciune, iar la destinația finală, Bali, ea descoperă dragostea adevărată și pacea interioară. Acest film te va provoca să îți ții inima deschisă și să pleci în căutarea propriei fericiri personale. Este unul dintre cele mai iubite filme de călătorie, iar protagonista Julia Roberts, oferă o poveste care inspiră orice spirit liber.

Vezi continuarea AICI