Magic News

Celine Dion şi-a oferit un cadou de milioane de dolari

Într-un moment în care turneele şi concertele sunt pe punctul de a reîncepe, Celine Dion şi-a oferit un cadou extrem de costisitor, dar care îi va fi şi util.

Diva a cumpărat un avion privat în valoare de 42 de milioane de dolari, echipat cu tot ce este nevoie pentru un confort de cinci stele.

Avionul poate transporta 14 persoane şi are o bucătărie echipată, home cinema, paturi confortabile, un birou şi o baie şi este perfect pentru ca artista să poată calători cu familia ei oriunde în lume, fie la Paris, Londra, New York sau Montreal.

Celine a ales un model Global Express XRS, construit de firma canadiană Bombardier, acelaşi tip de avion fiind deţinut de Oprah şi Steven Spielberg.

Avionul completează o listă cu lucruri extravagante deţinute de Celine Dion, precum parcul acvatic de pe proprietatea sa, un club de golf sau cele peste 10.000 de perechi de pantofi.

Cel mai probabil, Celine va folosi avionul în cadrul turneului Courage World Tour, reprogramat de curând pentru 2023, din cauza crizei sanitare.