Magic News

Ziua VAYA CON DIOS la MagicFM

Vineri 9 octombrie

Magic FM prezinta Ziua VAYA CON DIOS

Povestea Vaya con Dios a inceput in Belgia in urma cu mai mult de 20  de ani. In anii `80 vocea solistei Dani Klein putea fi auzita in diverse spoturi radio sau in cluburi obscure, ca solista a trupei indie Arbeid Adelt. Succesul a venit pentru Dani Klein cand, alaturi de chitaristul Willy Lambregt si contrabansistul Dirk Schoufs, au pus bazele unei noi trupe. Impartaseau aceleasi gusturi muzicale: jazzul, opera si muzica gypsy... genuri nu foarte apreciate in acea vreme la Bruxelles. Noua trupa se numea Vaya Con Dios, nume provenit din limba spaniola (preluat dintr-un documentar TV.

"What's a Woman", "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Just a Friend of Mine" si "Don't Break My Heart" sunt doar cateva dintre piesele pentru care trupa belgiana este celebra.

Asculta VINERI la Magic FM cele mai frumoase cantece si povestea VAYA CON DIOS. Participa la concursuri si poti castiga CD-uri si bilete la concertul pe care VAYA CON DIOS il sustine la Bucuresti pe 13 octombrie 2009.

Vineri  – 9 octombrie – Ziua VAYA CON DIOS la Magic FM.