Magic News

Celebrităţi care s-au căsătorit cu prima lor dragoste

Deși unele căsătorii ale celebrităţilor sunt de scurtă durată, multe dintre ele au rezistat testului timpului.

Unele vedete au avut norocul să-și găsească sufletele pereche când erau adolescenți sau studenți și sunt sunt căsătoriţi de ani de zile. De fapt, unele cupluri de la Hollywood continuă să fie puternice chiar și la 30 sau 40 de ani de când au spus: „Da”.

Jon Bon Jovi şi Dorothea Hurley

Bon Jovi s-a căsătorit cu Dorothea, iubita lui din liceu, la Las Vegas, în 1989. Cei doi se cunosc de mai bine de 40 de ani și au împreună 4 copii. Când a fost întrebat despre secretul căsatoriei lui, Bon Jovi a spus că acesta este respectul pe care îl au unul față de celălalt. „Și ne place foarte mult unul de celălalt. Vrem să ieșim împreună.”

Snoop Dogg şi Shante Broadus

Snoop Dogg și-a întâlnit soția, Shante, când erau elevi de liceu. S-au căsătorit în 1997 și, deși cuplul a solicitat divorțul în 2004, sunt încă împreună și au 3 copii. Și-au reînnoit jurămintele de nuntă în 2008 și de atunci au fost de nedespărţit.

Bono şi Ali Hewson

Cântărețul U2 și soția lui Ali Hewson sunt căsătoriți de peste 40 de ani și au 4 copii. Într-un interviu, Bono a spus că s-au întâlnit în liceu: „Eram adolescenți, am mers la același liceu. Și așa se întâmplă, într-o după-amiază, am condus-o la autobuz.”

Elizabeth Banks şi Max Handelman

Când actrița l-a cunoscut pe Max Handelman în prima zi de facultate, nu credea că se vor căsători pentru că era prea tânără. „Nu l-am întâlnit pe soțul meu și mă gândesc că l-am întâlnit pe bărbatul cu care mă voi căsători”, a spus ea. „Într-adevăr, ceea ce s-a întâmplat a fost că nu am întâlnit pe nimeni care să-mi placă mai mult”, a continuat ea. „Lucrăm împreună în fiecare zi și avem mult respect unul față de celălalt la fiecare nivel.”

Samuel L. Jackson şi LaTanya Richardson Jackson

Actorul și soția lui, LaTanya Richardson, s-au întâlnit când erau amândoi studenți. Cuplul s-a căsătorit în 1980 și a reușit să-și facă mariajul să funcționeze în ciuda carierelor. „De fapt, am crezut că vom fi Liz Taylor și Richard Burton de culoare, dar am reuşit să rămânem împreună!” a spus actorul. „A avut o carieră bună. Am avut o carieră bună. Deci, a funcționat.”

Julia Louis-Dreyfus şi Brad Hall

Actrița s-a căsătorit cu iubitul ei din facultate, Brad Hall, în 1987. A ştiut aproape imediat că el era „alesul”. „Au fost câteva momente, dintre care unele nu le voi împărtăși, dar aș spune că am știut aproape imediat. Este într-adevăr adevărul ”, a dezvăluit vedeta într-un interviu.

Foto Bright Side