Magic News

Ce filme poți să vezi în cinematografe în luna mai

Odată cu noile măsuri de relaxare anunțate în Capitală, teatrele și cinematografele vor fi deschise la o capacitate de jumătate din locuri, așadar este momentul perfect pentru a redescoperi plăcerea de a petrece timp de calitate alături de cei dragi și în afara locuinței.

După ce au stat închise șase luni, cinematografele pot primi din nou cinefili pasionați, așadar ți-am pregătit o listă cu o parte dintre titlurile magnifice pe care le poți vedea în luna mai în cinematografe.

În plus, nu uita că se anunță o vară cu multe premiere, de la „Fast and Furious 9”, la filmul „Nomadland”, premiat la Oscar, dar și multe producții Disney, pe care nu trebuie să le ratezi.

Wonder Woman 1984 (2020)

Soarta lumii este din nou în pericol și doar Femeia Fantastică o poate salva. Diana Prince trăiește în liniște printre muritori în perioada vibrantă anilor 1980 – o perioadă a excesului în care țelul e să ai tot. Deși și-a recăpătat complet puterile, ea își ține identitatea ascunsă lucrând drept curator pentru artefacte antice. Însă curând, Diana e nevoită să își adune toată puterea, înțelepciunea și curajul când trebuie să îi confrunte pe Max Lord și Cheetah, o răufăcătoare cu o putere și agilitate ieșite din comun.

Filmul regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rol principal, poate fi văzut luna aceasta și în sălile Happy Cinema.

Vezi continuarea AICI