Magic News

La 51 de ani, super diva Jennifer Lopez s-a confesat: “Sunt în cea mai bună formă din viața mea”

Jennifer Lopez este vedeta numărului de mai al revistei InStyle, iar artista în vârstă de 51 de ani impresionează cu forma ei fizică.

J Lo arată grozav în costum de baie şi dezvăluie cât de mult o ajută practicarea sportului făcând o pledoarie pentru activitatea fizică.

Ben Affleck şi Marc Anthony, doi dintre foştii bărbaţi din viaţa ei, vorbesc despre ea cu admiraţie, iar Ben se miră de cât de frumoasă este:

“Unde ai ascuns fântâna tinereții? De ce arăți la fel ca în 2003, iar eu arăt ca la 40 de ani, în cel mai bun caz?", a întrebat-o actorul.

“N-am niciun secret de frumusețe, cu excepția JLo Beauty. Ben e amuzant! Și el arată destul de bine", a răspuns cântăreața, care are 1,65 m şi cântăreşte 63 de kilograme.

Iar Jennifer a spus exact ce face pentru a arăta atât de bine. "Sunt în cea mai bună formă din viața mea. La 20 și la 30 de ani obișnuiam să fac mișcare, dar nu așa cum fac acum. Nu fac mai mult sport, doar că trag mai tare și mai cu cap. Și nu-mi mai ia așa de mult ca altădată", a explicat Jennifer Lopez.

Ea a dezvăluit că mişcarea o ajută să se simtă bine: "O fac mai mult pentru sănătate decât pentru felul în care arăt, ceea ce e amuzant. Când faci anumite lucruri dintr-un motiv corect, arăți mai bine!", a spus ea.

Jennifer a declarat că nu a apelat la Botox până acum: "Nu am folosit Botox până acum... Nu sunt genul acela de persoană. Nu am nimic împotrivă celor care fac asta; doar că nu este stilul meu. Eu am o abordare mai naturală asupra îngrijirii tenului... dar vreau ca produsele mele de frumusețe să aibă efect", a explicat ea. "Nu spun că într-o zi nu o să fie nevoie, dar până acum nu am facut", a adăugat vedeta.

Alex Rodriguez, loodnicul ei, lipseşte din materialul realizat de cei de la InStyle, după ce cuplul a recunoscut că traversează o perioadă cu probleme, dar lucrează la rezolvarea lor. Însă Jennifer nu poartă nici inelul de logodnă de 1 milion de dolari pe care Alex i l-a oferit în 2019.