Magic News

Prinţul Harry s-a angajat la o companie din Silicon Valley

Prinţul Harry va lucra la un startup din Silicon Valley axat pe coaching și sănătate mintală.

Harry s-a angajat la Better Up, un start-up specializat în coaching profesional, consiliere şi sănătate mentală, acesta fiind, de altfel, primul lui loc de muncă adevărat.  

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a va fi chief impact officer” şi va avea un salariu anual de aproximativ 1 milion de dolari. Harry va avea un rol semnificativ şi substanţial, potrivit lui Alexi Robichaux, directorul start-up-ului, care s-a aflat în discuţii cu Harry din toamna anului 2020.

„Vreau ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor”, a spus prințul Harry. „Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile”, a mai spus el.

La începutul anului 2020, Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au retras din familia regală, renunţând la statutul lor de membri activi. Ei s-au mutat în Canada, iar acum locuiesc în America, unde şi-au cumpărat o casă.

Recent, Ducii de Sussex i-au acordat un interviu lui Oprah unde au vorbit despre motivele pentru care s-au distanţat de casa regală. Harry a dezvăluit că au trăit din moştenirea lăsată de Diana, pentru că nu au mai primit finanţare din partea familiei. Cei doi vor deveni în această vară părinţi pentru a doua oară, Meghan urmând să nască o fetiţă.