Magic News

Cum a sărbătorit micuţa Blue Ivy Carter triumful de la Premiile Grammy

Bue Ivy, fetiţa în vârstă de 9 ani a lui Beyonce şi Jay-Z, a devenit cea mai tânără câştigătoare a unui Premiu Grammy.

Micuţa a participat alături de mama ei la realizarea videoclipului “Brown Skin Girl”, iar cele două au intrat în istorie. Blue a devansat-o pe Leah Peasall, care în anul 2001, la vârsta de 10 ani câştiga Grammy cu trupa The Peasall Sisters, iar Beyonce a devenit cea mai premiată artistă din istoria Grammy.

Artista a publicat pe Instagram un colaj de la ceremonia din weekend, în care apar cele mai importante momente ale galei, iar la sfârşitul clipului descoperim şi o mică surpriză.

Astfel, o vedem pe Blue Ivy, care a câştigat alături de mama ei Premiul Grammy pentru Cel mai bun videoclip. Fetiţa nu a putut să meargă la ceremonie pentru a primi premiul şi şi-a oferit o mică şedinţă foto drept recompensă.

Blue Ivy apare cu premiul în mâini, cu o coroniţă pe cap şi un zâmbet larg pe faţă. Chiar dacă nu a mers la gală, mama ei a felicitat-o în direct: “Sunt foarte mândră de tine şi onorată să fiu mama ta”, a spus artista, care mai are şi o pereche de gemeni, Rumi şi Sir, pe care i-a salutat, de asemenea.