Magic News

Michelle Obama - Cu sinceritate despre anul 2020 şi provocările lui

Într-un interviu pentru revista People, Michelle Obama a vorbit cu sinceritate despre provocările anului 2020 şi despre depresia căreia a trebuit să îi facă faţă.

Fosta Primă Doamnă a Americii spune tot timpul lucrurilor pe nume şi aşa se întâmplă şi acum când abordează tema sănătăţii mentale şi îi încurajează pe oameni să vorbească mai mult despre acest subiect.

“Depresia este de înţeles în aceste circumstanţe, în aceste vremuri”,  a declarat ea în interviu. Mulţi oameni şi-au pierdut job-urile, au suferit de foame, însă lumea a învăţat cât de importante sunt sănătatea şi familia.

 “A fost o perioadă în care s-au întâmplat multe lucruri dificile”, Michelle amintind de moartea unor persoane de culoare, precum cea a lui George Floyd, mediatizată în filmul de 8 minute care a emoţionat şi a şocat opinia publică.

Dincolo de toate acestea a fost şi pandemia, care a înrăutăţit lucrurile, însă Michelle a găsit forţa să se adune. “Este ceea ce le spun şi fetelor mele, unul dintre lucrurile care îmi permit să fac faţa, acela că sunt suficient de bătrână pentru a şti că totul se va ameliora… Există lumină la capătul tunelului”.

Michelle Obama a dezvăluit că s-a vaccinat şi îi încurajează pe oameni să îşi facă vaccinul împotriva Covid-19.