Magic News

Mirela Oprișor: „Dacă m-aș fi născut după anul 2000, poate că aș fi ales design interior, sau aș fi devenit chef”

Mirela Oprișor a absolvit UNATC în anul 2000 și a jucat în numeroase piese la Teatrul de Comedie din București și Teatrul Act.

Cu rolul din filmul „Marți, după Crăciun”, regizat de Radu Muntean, a câștigat Premiul pentru cea mai bună actriță atât la Festivalul de Film de la Sarajevo, cât și la Premiile Gopo, în 2011. Publicului larg îi este cunoscută mai ales pentru rolul Aspirinei din serialul PRO TV „Las Fierbinți”.

Ai avut un actor / actriță pe care ai admirat-o și ți-ai dorit să-i urmezi exemplu și să ajungi și tu să-i calci pe urme? Sau cum te-ai îndreptat spre actorie? 

Am fost „crescută” de actrițele și actorii din țara mea. Primele amintiri din copilărie sunt cu Nadia Comaci și cu o pleiadă de actori, precum Leopoldina Bălănuță, Carmen Galin, Florina Cercel, Ovidiu Iuliu Moldovan, Toma Caragiu, Coca Andronescu, Gina Patrichi, Octavian Cotescu, Ștefan Bănică și atâția alții. I-am enumerat pe cei care, din păcate, nu mai sunt alături de noi… După părinții mei, au fost primii oameni pentru care am avut sentimente, primele mele iubiri. Nu a fost vorba de o actriță sau actor anume, ci de o generație întreagă de actori care m-au inspirat și m-au făcut să iubesc această profesie.

Joci de mulți ani în serialul „Las Fierbinți”. Cum ți-a modelat acest lucru cariera și care crezi că este secretul succesului său?  

Joc de aproape 10 ani în acest serial și pot spune că în tot acest timp am învățat ce înseamnă să fii profesionist, să ai o viață ordonată și cât se poate de liniștită. Am învățat că poți să te trezești în fiecare zi la 05:00, să înveți textul la virgulă, să stai 12 ore la filmare, să faci parte dintr-o echipă și atâtea alte lucruri care țin de această meserie. Până la succes e drum lung. :)

Citeste continuarea AICI