Magic News

Celebrităţile au sărbătorit Valentine’s Day. Cele mai frumoase mesaje şi fotografii ale lor

A fost cea mai romantică zi din an, iar starurile de la noi sau de la Hollywood au sărbătorit acasă şi s-au întrecut în mesaje de dragoste pentru persoana iubită şi fotografii de cuplu.

Smiley şi Gina Pistol vor deveni în curând părinţi, iar cei doi au sărbătorit această zi acasă. “Cina romantica şi unicorni de Valentine’s day!”, a scris Smiley.

De Valentine’s Day, Jennifer Lopez a primit un buchet uriaş de trandafiri roşii din partea iuitului ei, Alex Rodriguez. Luna februarie este una specială pentru cuplul, care îşi sărbătoreşte acum aniversarea. Cei doi s-au întâlnit pe 1 februarie şi au ieşit împreună două zile mai târziu, iar acum artista a făcut şi o frumoasă declaraţie de dragoste bărbatului din viata ei.

#myvalentine," a scris  Miranda Lambert şi a publicat o fotografie alături de soţul ei, Brendan McLoughlin.

"My forever Valentine since 2006 @JaronVarsano," a fost mesajul actriţei Gal Gadot

Rita Wilson şi a publicat o fotografie cu ea şi cu Tom Hanks, cu mesajul: "Happy Valentine’s Day dragostei mele, inimii mele,singurul care mă face să râd în fiecare zi. Te iubesc!”

“Mereu şi pentru totdeauna”, a scris Elsa Pataky, soţia lui Chris Hemsworth.

"Happy Valentine’s Day” este mesajul lui Mark Walhberg pentru soţia lui, Rhea Durham.

"My Forever Valentine #ValentinesDay," a scris Nicole Kidman şi a publicat o fotografie în care îl sărută cu pasiune pe soţul ei, Keith Urban.

Halle Berry a postat câteva fotografii cu iubitul ei, Van Hunt, şi un mesaj inspirational pentru toţi cei care caută iubirea. “Dacă îţi doreşti dragostea, îţi vei găsi perechea, chiar dacă asta se va întâmpla la 54 de ani”.

David Beckam a postat o fotografie cu soţia lui, Victoria, pe care o descrie drept cea mai minunată mama şi cea mai inspiraţională soţie.

Alina Eremia a publicat o fotografie de pe plajă în care apare alături de iubitul ei. “He’s my Valentine!”, a scris artista.