Magic News

Mariah Carey a fost dată în judecată de sora ei

Mariah Carey a fost dată în judecată de sora ei mai mare, Alison, care îi cere daune morale de peste un milion de dolari.

Motivul? Relatările pe care artista le-a făcut în cartea „The Meaning of Mariah Carey”, apărută toamna trecută.

În autobiografia lansată, Mariah povesteşte detalii din copilăria sa marcată de divorţul părinţilor, dar şi de abuzurilor suferite din cauza surorii sale mai mari care a expus-o drogurilor şi bărbaţilor mai în vârstă.

Relaţia cu sora ei este descrisă de cântăreată în capitolul „Dandelion Tea”. „Surorile mai mare ar trebui să te protejeze, nu să te scoată la produs”, a scris Carey, între altele, adăugând că a fost lăsată în compania iubitului lui Alison care a hărţuit-o când au rămas singuri.

De cealaltă parte, reclamanta cere cel puţin 1,25 de milioane de dolari pentru „provocarea unui imens disconfort emoţional cauzat de umilinţa publică lipsită de suflet, răutăcioasă, răzbunătoare, josnică şi complet inutilă a surorii mai mari deja afectate a pârâtei”.

Alison Carey, care a ales să se reprezinte singură, subliniază faptul că în carte nu a fost adusă nicio probă în spriinul afirmaţiilor artistei. Ea a trimis avocatului lu Mariah Carey o propunere de înelegere, care a rămas fără răspuns.

Cartea a apărut în luna septembrie a anului trecut şi a debutat pe primul loc în lista New York Times a bestseller-urilor de non-ficţiune. Artista a spus că îşi doreşte să o ecranizeze.