Magic News

Bridgerton, serialul de epocă care ne-a cucerit inimile

Netflix în colaborare cu Shondaland, compania condusă de regizoarea Shonda Rhimes ("Anatomia lui Grey", "Scandal") a lansat un serial original de epocă, care aduce aminte de intrigile din “Mândrie și Prejudecată”, sau un "Gossip Girl" din secole trecute, pe nume "Bridgerton".

Serialul "Bridgerton” este deja un fenomen pe Netflix. Serviciul de streaming a anunțat că seria originală ea fost urmărită din 63 de milioane de case, clasândus-se pe locul 5 în istoria serialelor produse de platformă. Pe primele locuri se clasează serialul The Witcher, al treilea sezon al Stranger Things, al patrulea sezon al Money Heist și al Tiger King.

Va continua "Bridgerton” cu un al doilea sezon?

Netflix nu a confirmat momentan lansarea unui al doilea sezon al proiectului regizat Shonda Rhimes, dar sunt mari șanse ca serialul să aibă parte de o continuare. Câteva publicații britanice au menționat un nou proiect numit „Bridgerton 02”, pentru care filmările vor începe în Uxbridge, în martie 2021.

Drama, creată de Chris Van Dusen, a ajuns pe locul 1 în top 10 pe lista Netflix din 76 de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Brazilia, Franța și Africa de Sud, precum și în primele 10 din fiecare țară în care Netflix activează, înafară de Japonia.

Vezi continuarea AICI