Magic News

Loredana a început anul 2021 cu o vacanţă exotică

Loredana şi-a programat pentru începutul acestui an o vacanţă exotică şi se bucură în aceste zile de soare şi de plajă.

 

Artista care poate fi văzută la Antena 1, ca jurat în emisiunea X Factor, a ales ca destinaţie Mexicul, unde se relaxează în compania fiicei ei, Elena, şi a câtorva prietene.

Loredana şi prietenele ei s-au cazat în Tulum, o staţiune renumită în Peninsula Yutacan, preferată de multe staruri internaţionale. Iar artista în vârstă de 50 de ani a avut dn nou ocazia să se afişeze în costum de baie şi să îşi pună în evidenţă silueta.

Ea a dezvăluit care este secretul formei sale fizice, artista fiind foarte atentă la ceea ce mănâncă şi făcând zilnic mişcare.  

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viaţă, care ţine de disciplină, de relaţia cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îţi menţine mintea şi trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracţii şi distracţii, important e să te cunoşti, să ştii ce îţi face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri şi nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon şi proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza, conform Libertatea.