Magic News

Mariah Carey şi „All I Want for Christmas Is You” sunt din nou în fruntea topurilor din America

Piesa „All I Want for Christmas Is You” a cântăreţei Mariah Carey revine în fruntea topurilor americane şi ocupă prima poziţie în clasamentul Rolling Stone şi a doua în Billboard Hot 100.

Melodia lansată în urmă cu 26 de ani îşi continuă povestea de succes, fiind pe prima poziţie în topul Rolling Stone în săptămâna încheiată pe 3 decembrie şi este de aşteptat ca piesa să se menţină în următoarea perioadă.

„All I Want for Christmas Is You” a urcat şase locuri, după ce a fost accesat online de 22,3 milioane de ori şi a fost vândut în 183.600 de unităţi.

Pe locul 2 se află “Rockin’ Around the Christmas Tree” a Brendei Lee, o melodie lansată în urmă cu 62 de ani. Single-ul a fost vândut în 157.200 de unităţi şi a înregistrat 18,9 milioane de accesări online, în acelaşi interval de timp.

Bobby Helms şi „Jingle Bell Rock” s-au clasat pe locul al treilea, cu 18 milioane de accesări online.

În Billboard Hot 100 Mariah Carey şi „All I Want for Christmas Is You" au revenit în top 10, în urcare 12 locuri, până pe a doua poziţie. Anul trecut, piesa a staţionat trei săptămâni în fruntea clasamentului.

Mariah Carey că a ajuns să aprecieze această melodie compusă împreună cu Walter Afanasieff după ce iniţial o critica de fiecare data când o auzea.