Thrive

Ştefan Bănică - “Şi anul acesta vom petrece Crăciunul împreună”

Ştefan Bănică a fost invitat în această dimineaţă în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Artistul a vorbit despre publicul minunat care a venit în ultimii 18 ani la concertele de Crăciun, dar şi despre surpriza pe care o pregăteşte pentru el.

“Şi anul acesta vom petrece Crăciunul împreună, într-o altă formă, probabil la televiziune. “Crăciunul nu se poate amâna”, a spus Ştefan Bănică la Magic Morning.

Ştefan lansează melodia “Crăciunul, vine Crăciunul!”, iar artistul a dezvăluit că a avut un blocaj în primele zile când a scris textul. “Starea de bine, care dacă nu se poate manifesta pe străzi, există în sufletul tău, în sufletul celor dragi. Crăciunul înseamnă tradiţie, familie. Asta nu îţi poate lua nimeni. Atunci am scris în spiritul tradiţional, exact cum am simţit. E un cântec de atmosferă”.

Ştefan a declarat că îi este teamă de necunscut, de virus, îi este teamă pentru cei dragi, pentru copii. În aceste momente, contează foarte mult familia, Alexandru, fiul lui cel mic. “Este atât de plin de viaţă, de energie, de dorinţă de nou, să stau lângă el este terapie”.

Artistul ne-a spus că va petrece Crăciunul cu familia lui, aşa cum face în fiecare an. “Vreau să petrec alături de mama mea, de copiii mei, de soţia mea”. El a dezvăluit că Lavinia este cea care face sarmalele.