Magic News

Anastasia Soare, românca mai bogată decât Celine Dion, Madonna sau Beyonce. Ce avere impresionantă are

Anastasia Soare este singura româncă aflată în topul celor mai bogate femei din SUA în 2020.

În vârstă de 63 de ani, cea supranumită “Regina Sprâncelor” are o avere estimată la 540 de milioane de dolari, ocupând locul 41 în topul America’s Richest Self-Made Women 2020.

Astfel, Anastasia Soare este mai bogată decât Celine Dion (455 mil. dolari), Beyonce (420 mil. dolari), Lady Gaga (150 mil. dolari) sau Serena Williams (225 mil.dolari), scrie forbes.ro.

Anul trecut, Anastasia Soare avea o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, ocupând locul 21 în topul celor mai bogate femei din America. Industria de beauty în care ea şi-a construit un adevărat imperiu a fost şi ea afectată de pandemia de coronavirus, astfel încât averea sa a scăzut simţitor în ultimul an.

Născută în Constanţa, Anastasia Soare a emigrat în America în 1989, pe când avea 32 de ani. Nu ştia limba engleză şi s-a angajat estetician într-un salon de înfrumuseţare din Beverly Hills. Şi-a dat seama că femeile nu acordau prea multă atenţie pensatului sprâncenelor şi s-a specializat în acest domeniu, devenind cea mai populară. “Când am ajuns în America și am început să fac fashion mi-am dat seama ca nimeni nu dădea atenție sprâncenelor. Chiar și eu, când îmi faceam tratamente faciale, îmi pensam sprâncenele și mi-am dat seama ca arătam surprinsă, pentru că le aveam foarte subțiri și arcuite... și uite așa am început să mă documentez, să caut metode ca să-mi repar sprâncenele și, când am descoperit cum, mi s-a parut că trebuie să împart această experiență cu toată lumea, cu toate femeile.”, povestea ea.

Vedete ca Michelle Obama, Oprah, Cindy Crawford, Naomi Campbell au apelat la ea, iar Anastasia îşi deschidea primul său salon în 1997. “Este extraordinar, sunt femei care te inspiră, de la care înveți foarte mult. De pildă, este incredibil să fii în preajma lui Oprah, să stai sa vorbești cu ea și sa-i înțelegi filozofia de viață și cum gândește. Îi spun de fiecare dată: Când îți ating fruntea, parca îmi dai energia să mai fac lucruri și să nu mă opresc.”

Anastasia Soare a continuat să se extindă şi şi-a deschis saloane în mai multe ţări, lansând şi o gamă de produse de înfrumuseţare, iar acum conduce un adevărat imperiu beauty.