Magic News

Moartea rocker-ului Eddie Van Halen şi omagiul emoţionant al fostei lui soţii

Actriţa Valerie Bertinelli i-a ads un omagiu emoţionant lui Eddie Van Halen, fostul ei soţ, care a murit la vârsta de 65 de ani.

Moartea lui Eddie Van Halen, “the last guitar God” cum l-a numit revista Billboard, a fost anunţată de fiul lui Wolfgang Van Halen. Chitaristul şi fondatorul trupei hard rock Van Halen, a cărei piesă “Jump” a cucerit milioane de oameni, a murit după ce a pierdut o lungă şi dificilă luptă împotriva cancerului.

Valerie Bertinelli, fosta lui soţie şi mama lui Wolfgang, femeia care i-a fost alături peste 20 de ani, i-a adus un omagiu emoţionant: “Acum 40 de ani, viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna în momentul în care te-am întâlnit. Mi-ai dăruit singura lumina adevărată a vieţii, fiul nostru Wolfgang”, a scris ea şi şi-a însoţit mesajul cu o fotografie la fel de frumoasă.

Valerie a dezvăluit un portret de familie alb-negru în care apar toţi trei, realizat când Wolfgang era doar un bebeluş.

“În timpul tratamentului contra cancerului de plămâni ţi-ai păstrat spiritul minunat şi surâsul maliţios. Sunt atât de recunoscătoare că eu şi Wolfie am putut fi alături de tine în timpul ultimelor tale clipe”.

Iar Valerie a încheiat cum nu se poate mai frumos: “Ne vom revedea în viaţa noastră viitoare, dragostea mea!”

Eddie Van Halen şi Valerie Bertinelli s-au căsătorit în 1981 şi s-au despărţit în 2001 din cauza exceselor muzicianului. Divorţul lor a fost pronunţat în 2007, iar în prezent chitaristul era căsătorit cu Janie Liszewski.

Fiul lui, Wolfgang, l-a descris pe Eddie Van Halen ca pe cel mai bun tată pe care l-ar fi putut avea. “Fiecare moment petrecut cu el pe scenă sau în afara ei a fost un cadou”.

“Inima mea este frântă şi nu cred că voi putea recupera într-o zi această pierdere”, a scris Wolf Van Halen.