Magic News

Monica Bellucci la 56 de ani. Cele mai frumoase fotografii cu diva italiană

Pe 30 noiembrie este ziua de naştere a Monicăi Bellucci, una dintre cele mai cunoscute actriţe italiene şi una dintre cele mai frumoase femei.

Şarmul, talentul şi formele sale senzuale au transformat-o într-o adevărată divă a cinematografiei. Superba actriţă a devenit cunoscută o dată cu filmul "L'Appartement" de Gilles Mimouni, realizat în 1996, ea transformându-se de-a lungul anilor într-un icon.

Pe lângă o carieră de admirat, Monica este şi o prezenţă constantă a show-urilor de modă, promovând creatorii italieni ori de câte ori are ocazia. Este de mulţi ani imaginea Dolce&Gabanna şi nimeni nu ar fi putut întruchipa mai bine decât ea esenţa spiritului feminin italian.

Cine spune că nu poţi fi frumoasă şi sexy şi după 50 de ani să o privească pe Monica Bellucci care afişează o siluetă de vis în creaţii ultra-chic sau glam. De pe platourile de filmare pe covoarele roşii pe care păşeşte cu o graţie unică, Monica ne oferă o lecţie de stil aşa cum nimeni nu mai face.

Timp de 14 ani a fost căsătorită cu actorul Vincent Cassel, cei doi formând unul dintre cele mai glam cupluri. Monica este astăzi singură, îşi creşte cele două fete pe care le are cu Vincent Cassel şi continuă să ne fascineze cu frumuseţea ei.