Magic News

Noutățile toamnei pe Netflix pentru copii și părinți

Așa cum nu există un singur tip de familie, știm că nu există un singur format de divertisment pentru familie.

Toamna aceasta aduce pe Netflix aventuri din cele mai neașteptate lumi: de la povestea unui grup de adolescenți care face față dinozaurilor în Jurassic World: Tabăra cretacică, la experiență fascinantă a lui Julie care devine liderul unei formații alături de trei băieți fantome în Julie and the Phantoms, până la excursia pe lună a lui Fei Fei în Over The Moon. Trei producții complet diferite, realizate în colaborare cu nume apreciate din domeniul divertismentului, își așteaptă spectatorii de toate vârstele.

Fiecare familie vine cu o diversitate de gusturi, poate avea copii de vârste și niveluri de maturitate diferite sau poate proveni din medii /culturi diverse. Nu există o formulă universală, așa că ne dorim ca fiecare membru să-și creeze un canal potrivit, adaptat preferințelor și dorințelor care i se potrivesc cel mai bine. 

Netflix investește în cele mai bune producții pentru copii și familie și caută constant noi forme de control care să îi ajute pe părinți să ia cele mai bune decizii atunci când aleg ce să urmărească alături de familie. Părinți au access la o mulțime de opțiuni prin care să protejeze copiii de accesarea unui conținut nepotrivit pentru vârstele lor.

Citeste continuarea aici: 

https://cinemap.ro/stire/2097/noutatile-toamnei-pe-netflix-pentru-copii-si-parinti