Magic News

Brad Pitt şi Jennifer Aniston, împreună pentru o cauză nobilă

Brad Pitt şi Jennifer Aniston se vor reuni pe ecran pentru prima dată după aproape 19 ani.

Ei au divorţat în 2005 şi fiecare şi-a văzut de viaţa şi de cariera lui. Însă, de curând, cei doi par din nou apropiaţi, iar acum presa americană confirmă că Brad şi Jennifer vor participa la unul dintre cele mai aşteptate evenimente cinematografice virtuale.  

Este vorba despre citirea scenariului comediei "Fast Times at Ridgemont High”, un eveniment care va avea loc live pe 21 august şi care va putea fi urmărit pe Facebook Live și TikTok.

Pelicula a fost lansată în 1982, avându-l în distribuţie pe Sean Penn, într-unul dintre primele lui roluri. Sean va fi prezent şi acum, însă nu în rolul original, iar alături de el descoperim un casting incredibil:  Julia Roberts, Jimmy Kimmel, Morgan Freeman, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, Dane Cook, Henry Golding.

Iar celebrităţile au acceptat să participe la acest proiect pentru a susţine o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru CORE, organizaţia lui Sean Penn, care se concentrează pe lupta împotriva coronavirusului, şi REFORM Alliance, un ONG care militează pentru reforma justiţiei din SUA.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston s-au întâlnit în 1998 şi s-au căsătorit 2 ani mai târziu. Ei nu au jucat împreună decât o singură dată, în 2001, când Brad a fost unul dintre starurile invitate să joace în serialul “Friends”.

Au divorţat în 2005, după ce Brad a început o relaţie cu Angelina Jolie pe platourile de filmare ale producţiei “Mr and Mrs. Smith”. Între timp, Brad s-a despărţit de Angelina, Jennifer este şi ea singură, iar fanii visează la o împăcare.

În 2019, Jennifer l-a invitat pe Brad la aniversarea ei de 50 de ani, iar la începutul lui 2020 au avut o revedere tandră la SAG Awards.