Magic News

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au cumpărat o casă superbă. Imagini cu proprietatea din Santa Barbara

Prinţul Harry si Meghan Markle şi-au găsit în sfârşit casa visurilor, o proprietate superbă aflată în Santa Barbara.

După plecarea din Marea Britanie, cei doi au locuit iniţial la Vancouver şi apoi timp de patru luni în locuinţa lui Tyler Perry din Beverly Hills, iar acum sunt gata să se mute în prima lor casă alături de Archie, fiul lor.

Proprietatea a costat aproximativ 14,65 de milioanee de dolari şi se afla într-o zonă supravegheată, care nu este accesibilă publicului. Oprah, Gwyneth Paltrow sau Ellen DeGeneres locuiesc, de asemenea, în imediata apropiere. Iar Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost şi ei atraşi de această zonă, înainte să se despartă.

În timp ce unele site-uri scriu că Harry şi Meghan au primit ajutorul financiar al Prinţului Charles pentru a cumpără această proprietea, altele susţin că cei doi au plătit singuri.

Casa are 1350 de metri, 9 camere, 16 băi, sală de cinema, SPA, cramă, sală de gimnastică, piscină, teren de tenis, loc de joacă pentru copii, o grădină imensă, iar pe proprietate se afla şi o casă de oaspeţi unde ar putea locui permanent Doria Ragland, mama lui Meghan, care i-ar putea ajuta cu Archie.

Proprietate este total diferită de locuinţele lor anterioare, cuplul stând iniţial la Kensington Palace, unde i-au avut vecini pe Kate şi William, după care la Frogmore Cottage.