Magic News

Şerban Copoţ va deveni tată a treia oară. Ce familie frumoasă are fostul solist Animal X!

Serban Copoţ, fostul solist al trupei Animal X, a anunţat pe 2 iulie, chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani, că anul acesta va fi tată a treia oară.

Roxana, soţia lui, este însărcinată şi va aduce pe lume la sfârşitul lunii noiembrie o fetiţă, după cei doi băieţi ai cuplului.  

”Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie, când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fată. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi”, a scris Şerban.

Şerban şi Roxana sunt împreună de 18 ani şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi sunt deja părinţii lui Tedi, de 8 ani, şi Alex, de 4 ani, iar anul acesta familia lor se va mări.

Şerban Copot este unul dintre cei mai importanţi apărători ai mediului înconjurător, în 2006 el înfiinţând Asociaţia Generaţia Verde. În ultimii ani s-a implicat în numeroase proiecte de protejare a mediului şi a fost nominalizat ca Ambasador al Comisiei Europene în lupta cu Schimbarile Climatice, Ambasador al Comisiei Europene pentru Biodiversitate si Ambasador WWF.

De asemenea, inspirat de cei doi băieţi ai lui, Şerban Copoţ a publicat două cărţi pentru copii, “Toi Patoi si Mos Craciun” şi „Manualul exploratorului”.