Magic News

Cum a reuşit Katy Perry să se salveze de depresie

Katy Perry, care urmează să nască în curând primul ei copil, a vorbit din nou despre episodul de depresie din 2017.

Se despărţise de Orlando Bloom, cel cu care s-a împăcat între timp, s-a logodit şi care e tatăl copilului său, şi nici pe plan profesional nu îi mergea prea ine după ce albumul “Witness” nu a avut succesul aşteptat.

Într-un interviu pentru CBC Radio, artista în vârstă de 35 de ani, a povestit despre ruptura de Orlando din 2017 şi momentele dificile pe care le-a trăit atunci.

„Cariera mea se afla pe o pantă ascendentă și tot urca, apoi a coborât. Pentru mine, acel moment a reprezentat un cutremur puternic.”, a dezvăluit Katy

„Mă despărțisem de iubitul meu, ce urmează acum să devină tatăl copilului meu și eram extrem de entuziasmată pentru că voi avea un mare succes cu noul album. Dar validarea celor din jur nu m-a ajutat, așa că m-am prăbușit.”, a continuat vedeta, care a cuoscut o dublă decepţie.

După acele zile sumbre, ea a găsit un lucru care a ajutat-o să salveze: „Recunoștința este probabil singurul lucru ce mi-a salvat viața, dacă nu aș fi descoperit acest lucru, probabil aș fi rămas în propria tristețe, probabil aș fi făcut pasul de a sări. Dar am găsit puterea de a fi recunoscătoare.”, a spus Perry.

Artista a adăugat a a fost important să distrugă ce avea până atunci pentru a se putea reconstrui într-o manieră diferită.