Thrive

Monica Davidescu a citit poveşti pentru copii 61 de zile la rând

Monica Davidescu a fost în direct în această dimineaţă în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Actriţa a Teatrului Naţional, Monica ne-a anunţat că au fost puse în vânzare biletele pentru spectacolele în aer liber din perioada 15 iunie-1 iulie. “Multe spectacole au fost sold-out în câteva ore”.

Monica a citit mult în această perioadă, “mi-am dorit să ţin o legătură cu cei care ajung de obicei în sălilele de teatru. Am creat o mică comunitate de cititori şi povestitori şi oameni care ascultă poveşti. Şi, într-adevăr, mi-a fost foarte dor de teatru. Nu am mai jucat nimic, nu am nimic programat la Teatrul Naţional. În schimb am făcut repetiţii cu colegii mei pe Skype.”

Colegii de la Thrive vorbesc despre faptul că ne-am creat o viaţă paralelă în online, iar Monica ne-a mărturisit că nu dă împortanţa comentariilor negative din social media.

Actriţa a încercat să transforme această perioadă într-una frumoasă pentru familia ei, deşi “să te adaptezi la ceva nu e deloc uşor. În prima perioadă mi-a fost greu.” Însă a găsit soluţiile pentru ca la ea acasă să fie armonie.

Monica a început să citească iniţial poveşti pentru Dora, însă a ajuns să citească pentru toţi cei care intrau pe pagina sa de Facebook. De pe 16 martie a citit 61 de zile la rând, a făcut concursuri şi a oferit cărţi oamenilor.

Actriţa a dezvăluit că ea este mai critică şi încearcă să o înveţe pe Dora că o dată ce a început un lucru să îl ducă la bun sfârşit. Pentru fetiţa ei şcoala online a funcţionat foarte bine.