Thrive

Robert Diaconeasa - Cum a trăit Daddy Cool perioada de izolare alături de doi copii mici

Robert Diaconeasa (Daddy Cool) a fost în direct în această dimineaţă în matinalul Magic Start unde a vorbit despre familie, copii, iubirea părinţilor pentru copii şi ne-a dezvăluit cum s-a schimbat viaţa lui în cele 2 luni de izolare.

Robert este tatăl a doi copii mici, iar Liana a vrut să afle cum a trăit perioada de izolare, ce a însemnat pentru el să fie prezent, dar să aibă şi treabă în acelaşi timp.

“Imaginează-ţi cum e cu o fată de 5 ani şi cu un bebeluş de 6 luni… Ce am învăţat eu din experienţa de a fi părinte în felul în care îmi desfaşor activitatea este să am răbdare. De fiecare data când ea are întrebări, eu mă opresc şi îi explic ce fac. Mi se pare extrem de important să îi acord atenţia mea de fiecare dată când are nevoie şi nu aş vrea să o frustrez pentru câteva secunde în care eu mă întrerup.”, a declarat Daddy Cool.

Ingrid stă mereu în preajma tatălui său, care i-a arătat ce face, iar acum nu mai e ceva nou pentru ea. Fetiţa vine şi îşi întreabă tatăl dacă îl poate ajuta. “Cred că pe viitor ar putea să-mi fie un ajutor de nădejde, este foarte bună la comunicare şi la interacţiunea cu oamenii.”, a declarat Robert Diaconeasa, care crede că noua generaţie înţelege mult mai multe lucruri decât cred părinţii.

În cele 2 luni de izolare, Robert a avut răgazul să se concentreze mai mult asupra lui, pentru că lucrează de la 16 ani, iar la începutul anului a ajuns la spital, deoarece  a muncit prea mult.

Acum, chiar daca a avut multă treabă, “mi-am dat mult mai mult timp mie să ascult muzică de meditaţie, să citesc un pic mai mult, în aşa fel încât să pot să profit de pandemia aceasta, iar atunci când ieşim din ea să fiu spre maxim în ceea ce priveşte capacităţile mele.”, a declarat Robert în Magic Start.