Magic News

Katy Perry aşteaptă primul copil şi vorbeşte despre depresie

Însărcinată cu primul ei copil, Katy Perry a vorbit despre problemele de sănătate mintală avute din cauza pandemiei de Covid-19.

„Câteodată nu știu ce este mai rău, să mă feresc de virus sau de valurile de depresie care vin cu situația asta”, a scris cântăreața în vârstă de 35 de ani.

Mărturisirea sa i-a alertat imediat pe fani care au încercat să îi ridice moralul artistei, sfătuind-o să rămână pozitivă.

Katy Perry a fost extrem de fericită şi a dat dovadă de mult umor când a vorbit despre sarcină şi a anunţat sexul bebeluşului. Însă pandemia a afectat-o pe artista care şi-a anulat căsătoria cu Orlando Bloom prevăzută să aibă loc în Japonia.

Katy Perry s-a implicat în lupta împotriva Covid-19, făcând donații către fondul „Covid-19 Solidarity Response Fund” pentru OMS. De asemenea, ea a participat la festivalul digital „SHEIN Together”, unde a cântat pentru a strânge bani pentru cauză.

Însă atât artista, cât şi partenerul său de viaţă, Orlando Bloom, sunt extrem de emoţionaţi în această perioadă: “Katy este nervoasă pentru ca va deveni mama pentru prima dată, iar Orlando este stresat să aibă un copil în această perioadă.”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Katy Perry a mai trecut prin astfel de episoade, unul dintre ele fiind în perioada 2017 şi 2018. Ea a reuşit atunci să depăşească această stare printr-o muncă mentală, spirituală şi emoţională susţinută.