Thrive

Diana Enache (Pro TV) - “Eu sunt mândră pentru că oamenii au stat acasă şi au înţeles”

Diana Enache, prezentatoarea Ştirilor Pro TV, a fost în direct în această dimineaţă în matinalul Magic Start.

Diana s-a trezit mai devreme pentru noi şi ne-a povestit cum arată ziua ei: “ziua este aglomerată, noaptea mai scurtă.”

La fel ca şi colegii săi din Pro TV, ea lucrează în ture de 14 zile, “este o perioadă grea, dar fertilă, trăim vremuri pe care nu le-am mai trăit, este o situaţie nouă.”, spune jurnalista.

Diana urmăreşte ştirile şi spune că se culcă târziu din acest motiv, dar nu se plânge pentru că are un job.

“Nu îmi este teamă de Covid, pentru că ne protejăm”, a declarat ea în Magic Start.

Jurnalista ne-a declarat că a fost foarte utilă perioada de izolare pentru ca să nu se aglomereze spitalele. “Eu sunt mândră pentru că oamenii au stat acasă şi au înţeles.”  

Diana crede că trebuie să învăţăm să trăim cu asta şi speră ca acest virus să devină ceva sezonier, precum gripa.

Ea a recunoscut că s-a îngrăşat 3 kilograme în această perioadă, iar în cele 14 zile în care sta acasă se uită la filme şi face cu Thomas, fiul ei, toate lucrurile pe care le poate face. “Am gătit, am făcut pâine, şi gogoşi. Au fost şi zile în care am simţit că vreau să fiu la serviuciu. Eu sunt un om foarte activ. Îmi lipseşte asta. Eu chiar nu ies din casă în cele 14 zile.”

Izolarea este “un super exerciţiu de responsabilitate civică”, crede ea. “Am înţeles că trebuie să te gândeşti mai mult la ceilalţi.”

Primul lucru pe care îl va face Diana după 15 mai când intrăm în stare de alertă va fi să meargă la un salon să îşi facă unghiile. “Nu am purtat în viaţa mea ojă roz. Îmi fac unghiile roz. Şi pun şi pe Insta.”