Thrive

Randi - “Începem să realizăm cât de complicat va fi în viitor”

Randi a intrat astăzi în direct prin telefon în matinalul Magic Start şi ne-a povestit ce face în această perioadă de distanţare socială.

E o perioadă complicată pentru artişti, iar Randi a declarat că aceştia încep să realizeze cât de complicat va fi în viitor, “acum încă suntem în inerţia trecutului. Piaţa concertelor o să-şi revină destul de greu.”

Întrebat de Liana Stanciu cum s-a adaptat la noul normal, Randi a dezvăluit că şi-a mutat studioul în dressing-ul de acasă, pentru că era mai bine izolat fonic. Artistul locuieşte la casă şi poate ieşi în curte, poate alerga.

El a vorbit despre “Suflete în carantină”, un single nou, melodia fiind lansată la începutul perioadei de izolare, când şi-a dat seama că pentru o perioadă nedelimitată va trăi departe de familie, de prieteni. Jumătate din clip a fost filmat acasă, în condiţiile în care s-a putut şi nu ar fi arătat atât de inedit în alte condiţii.

Este o perioadă în care artiştii trebuie să fie şi mai creativi, spune Randi, iar creativitatea să îşi găsească noi căi de exprimare.

Cel mai greu i-a fost acceptarea că nu mai ai libertatea de a alege ce poţi să faci cu timpul tău. Randi a punctat că dorul este estompat cu ajutorul tehnologiei care a avansat şi ne putem vedea şi auzi cu cei dragi.

Noul normal pentru Randi înseamnă trezirea la 8-9 dimineaţa, după care face sport, urmează micul dejun, munca în “dressing music studio”, după care iese la soare, citeşte, iar seara face din nou sport, găteşte.  

În casa lui cele mai importante încăperi au devenit acum dressing-ul şi bucătăria, acestea fiind locurile în care depune cel mai mult efort. “Dintr-o zonă de confort mai largă am intrat într-o zonă de confort mai restrânsă şi unele lucruri ne plac, ne obişnuim cu ele. O să fie dificil să intrăm în viaţa aceea socială, normală.”

Randi începe să nu mai vadă sensul mersului la sală după această perioadă, “cu siguranţă va trebui să gătesc mult şi după pentru că mi-am luat multă mâncare şi îmi doresc să rămân doar cu motivaţia psihică şi cu schimbările la nivel personal. Vreau să revenim la normal”, a mai declarat el.

Pentru artist, “magia înseamnă inspiraţia, oamenii devin magici în momentul în care primesc inspiraţie şi o şi exprimă sub forma artei lor”.

De Paşte, Randi va rămâne acasă şi ne-a dezvăluit în Magic Start că va face cozonac.