Thrive

Cum îşi petrece Laurenţiu Duţă (3 Sud Est) perioada de distanţare socială

Laurenţiu Duţă (3 Sud Est) a fost în această dimineaţă în direct prin telefon cu Liana Stanciu în matinalul Magic FM.

Artistul ne-a salutat de la malul mării şi ne-a povestit cum decurge perioada de distanţare sociala pentru el şi familia lui.

Laurenţiu merge în continuare la studioul de înregistrări, având declaraţie în acest sens, şi îşi petrece timpul în mijlocul familiei sale.

Pentru familia Duţă, partea bună a distanţării sociale este că au mai mult timp acum unii pentru alţii. Şi Lauenţiu se bucură dintr-un anumit punct de vedere: “Pentru mine personal, lucrurile stau mai bine dintr-un punct de vedere, pentru că am mai mult timp pentru creaţie. Mă plângeam că nu mai am timp să lucrez în studiou cât aş fi dorit.”

Din păcate, există şi lucruri mai puţine bune, pentru că Laurentiu nu se poate vedea cu colegii lui de trupă, nu pot concerta şi le lipseşte foarte mult publicul.

Liana a vrut să afle care este relaţia lui cu dulciurile, amintind de un articol de pe Thrive Global România în care se scrie că zahărul nu are un efect bun asupra imunităţii. Ar trebui să facem dulciuri o dată pe săptămână, pentru că dulcele accentuează reacţiile inflamatorii cronice.

Laurenţiu a ddeclarat în matinal că îi place ciocolata neagră cu concentraţie de cacao de peste 70% şi nu exagerează cu dulcele.

Artistul a dezvăluit că de câţiva ani se sărbătoreşte de Florii, iar anul acesta va fi acasă cu familia. El a vorbit despre fiica lui, care ieşea mult înainte, dar care acum a înţeles că trebuie să rămână în casă.

Întrebat ce îşi doreşte, Laurenţiu a răspuns: “Îmi doresc să auzim veşti bune si uşor-uşor viaţa să revină la normal. O să trecem şi peste asta şi o să ne aducem aminte, o să ne dăm seama că am trăit şi lucruri frumoase, că am descoperit şi stări adormite în noi. Să fim buni, să fim mai aproape unii de alţii, să fim toleranţi.”

Laurenţiu Duţa şi-ar dori ca următoarea piesă 3 Sud Est să apară în curând, însă artiştii nu pot filma în această perioadă videoclipul.