Magic News

Nicole Kidman şi Hugh Grant, în miniseria „The Undoing”, lansată în primăvara 2020

Nicole Kidman și Hugh Grant pot fi văzuţi în această primăvară în miniseria HBO The Undoing/ De la început, bazată pe romanul “You Should Have Known” scris de Jean Hanff Korelitz.

Miniseria în şase părţi va fi lansată de HBO în luna mai. Producţia este regizată de Susanne Bier, premiată cu Emmy, Oscar și Globul de Aur, și David E. Kelley, creatorul premiat cu Emmy pentru Marile minciuni nevinovate.  

The Undoing/ De la început îi are ca personaje principale pe Grace și Jonathan Fraser (Kidman și Hugh Grant) care trăiesc fix viața pe care și-au dorit-o.

Peste noapte o prăpastie se deschide în viețile lor: o moarte violentă și un lanț de revelații oribile. Lăsată în urmă în ruinele unui dezastru care încă se propagă și asta în văzul publicului și oripilată de toate modurile în care nu a reușit să asculte de propriile sfaturi, Grace trebuie să-și creeze o viața nouă pentru copilul său (Noah Jupe) și familia sa.

În The Undoing/De la început joacă şi Edgar Ramirez (nominalizat la Emmy pentru American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace și Carlos) în rolul detectivului Joe Mendoza şi Donald Sutherland (câștigător al premiului Emmy pentru Citizen X) în rolul lui Franklin Reinhardt, tatăl lui Grace, un specialist în finanțe ieșit la pensie care trebuie să-și protejeze familia atunci când revelații tumultoase încep să iasă la suprafață.