Magic News

Ozzy Osbourne şi-a anunţat fanii că suferă de Parkinson

Muzicianul britanic Ozzy Osbourne a dezvăluit într-un interviu că în urmă cu un an medicii l-au diagnosticat cu Parkinson.

Fostul lider Black Sabbath, acum în vârstă 71 de ani, a fost invitat în emisiunea “Good Morning America” şi a avut-o alături pe soţia lui, Sharon.

„A fost îngrozitor de provocator pentru noi toţi. Am ţinut ultimul concert de Anul Nou, la The Forum (în 2018), apoi am căzut rău, a trebuit să fiu operat la gât, ceea ce mi-a distrus nervii”, a povestit Osbourne. „Mă simt mult mai bine acum decât în februarie anul trecut. Eram în stare de şoc”.

În 2019, muzicianul a avut şi pneumonie, ceea ce l-a făcut acum să spună că acesta a fost „cel mai urât, lung şi dureros an din viaţa mea”.

Soţia lui a dezvăluit că Ozzy se află în stadiul 2 al bolii: “Sunt multe feluri de Parkinson - nu este o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi din corp. E ca şi când ai o zi bună, o altă zi bună, apoi o zi foarte proastă”.

Din acest motiv, muzicianul şi-a reprogramat concertele pe care trebuia să le susţină în 2019 în Europa pentru perioada octombrie - decembrie 2020.

Partea americană „No More Tours 2” va începe pe 27 mai 2020, în Atlanta, şi se va încheia pe 31 iulie, în Las Vegas.