Magic News

Shania Twain, pe covorul roşu la American Music Awards. Cum arată acum Prinţesa country a anilor 90

Shania Twain a revenit pe covorul roşu la American Music Awards după 16 ani de absenţă, iar artista în vârstă de 54 de ani a atras toate privirile.

Prinţesa muzicii country din anii 90 a arătat spectaculos, ea alegând să combine o fustă cu talie înaltă cu trenă şi aplicaţii laterale din tul şi o bluză nud cu mâneci evazate şi o eşarfă din acelaşi material.

Pe scenă, Shania pe numele ei adevărat Eilleen Regina Edwards a arătat fabulos într-o rochie roz, purtată peste un body portocaliu.

În ultimii ani, Shania a trecut prin momente dramatice după ce a contactat Boala Lyme, iar soţul ei a înşelat-o chiar în acea perioadă. Artista a crezut atunci că nu va mai putea cânta niciodată, însă, din fericire, ea s-a vindecat şi acum îşi încântă fanii.

La mijlocul anilor 90, Shania Twain devenea celebră cu melodii precum „You're Still the One“, „Man! I Feel Like a Woman!“, „Don't Be Stupid (You Know I Love You)“ şi „That Don't Impress Me Much“. În 1997, albumul “Come Over” a devenit cel mai vândut album al unei artiste solo şi cel mai vândut album din istoria muzicii country. Cu 5 Premii Grammy în palmares şi peste 80 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Shania este una dintre cele mai iubite artiste.