Magic News

Topul celor mai buni 125 de artişti din toate timpurile

Pentru a marca 125 de ani de la apriţia sa pe piaţă, celebra revistă Billboard a publicat clasamentul celor mai buni 125 de artişti din toate timpurile.

Topul Billboard este deschis de trupa The Beatles, care a dominat clasamentele Hot 100 şi Billboard 200 începând din 1964.

Artiştii britanici sunt urmaţi în clasamentul Billboard de The Rolling Stones, datorită celor nouă albume No 1 în Top Billboard 200 şi celor opt cântece No.1 în topul Hot 100 Billboard.

Urmează in top trei artiste celebre, Mariah Carey, Madonna şi Barbara Streisand, iar alături de ele în clasamentul Billboard o regăsim şi pe tânăra Taylor Swift, care prinde un loc în prima parte a clasamentului.

Mariah Carey este prima artistă din topul celor mai buni cântăreţi din toate timpurile. În urmă cu 25 de ani, ea lansa hit-ul „All I Want for Christmas is You”, melodia despre Crăciunul perfect.  

„Întotdeauna am iubit Crăciunul, dar am crescut neavând mulţi bani şi nu am putut să-l experimentez aşa cum o fac alţi copii. Am vrut mereu să am parte de un Crăciun perfect, chiar dacă nu iese niciodată aşa, din varii motive. Mai ales că eu provin dintr-o familie disfuncţională. Aşadar, cred că atunci când am scris piesa mi-am imaginat cum ar arăta de fapt un Crăciun perfect pentru mine“, a spus Mariah.

Iată cum arată Topul primilor 20 cei mai buni artişti din toate timpurile:

  1. The Beatles 2.
  2. The Rolling Stones
  3. Elton John
  4. Mariah Carey
  5. Madonna
  6. Barbra Streisand
  7. Michael Jackson
  8. Taylor Swift
  9. Stevie Wonder
  10. Chicago
  11. Whitney Houston
  12. Paul McCartney
  13. Elvis Presley
  14. Janet Jackson
  15. Rod Stewart
  16. Drake
  17. Prince
  18. Rihanna 1
  19. Billy Joel
  20. Garth Brooks