Magic News

Direcţia 5 şi Alina Prinţesa Rock’n’Roll ne-au oferit un show magic la ONE! Festival

Direcţia 5 a încheiat seara MagicSunsets din al 3-lea weekend ONE! Festival şi a creat o atmosferă magică în Piaţa Ovidiu din Constanţa.

De aproape 30 de ani în muzica româneasă, perioadă în care a lansat peste 20 de albume, zeci de hit-uri şi au colaborat cu nume mari din muzica românească, Direcţia 5 ne-a încântat în această seară cu cele mai cunoscute piese.

Astfel, la concertul din seara MagicSunsets am ascultat “Superstar”, “Am nevoie de tine”, “Dacă ai şti”, “Pur şi simplu”, “Povestea noastră sau “Eşti stilul meu”, iar spectatorii au cântat şi au dansat, bucurându-se la maximum de show-ul de o oră şi jumătate şi timpul s-a scurs parcă mult prea repede.

Încă de la început Direcţia 5 le-a spus “mulţumesc” celor care au venit să îi asculte, cântând melodia “Îţi mulţumesc”. A urmat “Dacă ai şti”, melodie care face parte de pe albumul “Cântece noi cu Direcţia 5” şi este una dintre piesele favorite ale trupei. Această baladă rock le aducea artiştilor locul al lll-lea la Festivalul Mamaia 2000, la secţiunea Rock. 

Unul dintre momentele magice din această seară a fost când trupa a cântat “Am nevoie de tine”, piesă lansată în anul 2000 şi care este melodia de suflet a multor fani ai trupei. A fost un cântec dedicat tuturor celor care ascultă Direcţia 5. “Hai să îl cântăm împreună!”, i-a îndemnat Cristi Enache pe spectatori.  

Alături de artişti pe scenă a urcat Alina Prinţesa Rock’n Roll cu care formaţia colaborează în ultima vreme, iar prima piesă cântată în seara Magic Sunsets a fost “Paradis”. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, accesorizată cu pălărie şi bocanci, Alina a fost o prezenţă fermecătoare.

Alina si trupa au început colaborarea în 2015, lansând mai multe piese împreună. De atunci, fosta membră a trupei ASIA este o prezenţă constantă la concertele şi evenimentele la care trupa este invitată.

În continuare, Direcţia 5 şi Alina au cântat “În braţele mele”, “Lumea e a mea”, “Stilul meu”, melodie al cărei refren a fost cântat cu toată forţa.

“Rămâne din noi… dragostea” şi “Superstar” au fost printre ultimele melodii din concertul de senzaţie oferit de Direcţia 5 în Piaţa Ovidiu din Constanţa.

La finalul concertului, Direcţia 5 şi-a surprins fanii: “Mai avem un cântec potrivit cu ce se întâmplă la Magic FM”, a anunţat Marian Ionescu, iar trupa a cântat “Astăzi e ziua ta”.

Foto: Mihai Vasilescu