Magic News

Loredana - Super concert pe scena ONE! Festival. Spectatorii au făcut horă în Piaţa Ovidiu din Constanţa -VIDEO

Loredana, una dintre cele mai iubite artiste din România, a cântat vineri seara în al doilea weekend ONE! Festival, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

Cea mai mare artistă pop a României a încheiat seara Magic Sunsets şi ne-a oferit unul dintre cele mai frumoase concerte. Aşteptată cu nerăbdare de miile de spectatori din Piaţa Ovidiu, diva a încântat cu prestaţia sa.

Din repertoriul său au făcut parte melodii extrem de cunoscute, pe care spectatorii le-au fredonat alături de ea.

Loredana şi-a făcut aparitia într-o ţinută spectaculoasă: o bluză roşie cu volane, ea completându-şi ţinuta cu pantaloni negri, botine multicolore cu tocuri, ochelari de soare şi a început show-ul cu piesa “Bună seara, iubite!”

“Am să vă spun două cuvinte magice", le-a spus spectatorilor şi a început să cânte piesa “Te iubesc!”, dupa care a urmat melodia “Apa”.

În continuare, din repertoriul său au făcut parte melodiile “Când te-am cunoscut, Cristina”, dar şi “Zig Zagga” sau “O fată singură în noapte”.

 “Ce ne pasă nouă?”, piesa lansată alături Şatra B.E.N.Z s-a auzit, de asemenea, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, iar Loredana s-a dezlănţuit şi a dansat continuu.

Spectatorii au cântat împreună cu Loredana  “Şatra-n asfinţit”, iar cei care au venit din alte părţi au primit drept dedicaţie piesa “Depărtare”. Melodia a fost cântată şi în memoria inginerului de sunet Cristian Singer care a murit în luna iulie.

Show-ul a continuat cu “Lele", iar publicul a fost invitat să participe la coregrafie şi să se aprindă luminile de lanternele telefoanelor.

“Sunteţi fantastici”, le-a declarat Loredana spectatorilor şi i-a invitat la horă, în timp ce ea a cântat “Trandafir de la Moldova”.  

Loredana însoţită de banda Agurida a făcut o nouă demonstraţie de prestaţie live şi ne-a sedus încă o dată.

Dan Gabor, prezentatorul Magic Sunsets, i-a invitat pe spectatori la cel mai mare selfie şi a anunţat artiştii care vin weekend-ul viitor la Magic Sunsets, Direcţia 5 şi Proconsul.

Al doilea weekend ONE! Festival continuă sâmbătă cu Kiss Energy şi duminică cu Rock Nights.

 

Iată programul:

 

  • sâmbătă, 3 august - Kiss Energy cu Liviu Teodorescu, Fly Project, Mario Fresh, Vanotek, Smiley și Carla’s Dreams

 

  • duminică, 4 august - Rock Nights cu Timpuri Noi, VAMA și Cargo

 

Concertele sunt transmise live pe Facebook și pe posturile Kiss TV, Magic TV, Rock TV.

Accesul la concerte este gratuit! O mare de oameni - o singură inimă, care bate pe același beat. ONE! - cel mai mare festival al muzicii românești!

Detalii despre program si artisti, gasesti pe https://onefestival.ro/

 

 FOTO: IOANA EPURE