Magic News

Loredana - Cântăreaţă, actriţă, vedetă de televiziune. Schimbări electrizante de look

Cu o voce puternică şi inconfundabilă, artista va cânta vineri, 2 august, la Magic Sunsets, în cadul ONE Festival, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

Cu siguranţă, diva ne va surprinde şi de data aceasta cu reprezentaţia sa, dar şi cu outfit-urile. Loredana se îmbracă excentric, ea lucrând la propriul stil, asumându-şi riscuri şi inspirându-se din filme, ţinutele retro sau moda străzii.  

“Mi-am conturat stilul învăţând, descoperind, combinând şi asumându-mi riscuri. M-am inspirat din combinaţiile clasice pe care le admiram în filmele de la Hollywood, din ţinutele retro, din moda străzii.”, a declarat ea.

Atunci când urcă pe scenă, artista se transformă, iar ţinutele sale o ajută să creeze un show memorabil.

“Mă folosesc de puterea outfit-ului ori de câte ori sunt în lumina reflectoarelor. Este locul unde hainele sunt la fel de importante ca şi ceea ce exprimi şi transmiţi prin muzică, este reflecţia interiorului tău, sunt un spectacol în sine.”

Vineri, 2 august, seara Magic Sunsets de la ONE! Festival va fi prezentată de Dan Gabor. Concertele încep la ora 20 şi au loc în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Show-urile vor putea fi văzute LIVE pe postul Magic TV şi pe pagina de Facebook Magic FM.

Accesul la concerte este gratuit! O mare de oameni - o singură inimă, care bate pe același beat. ONE! - cel mai mare festival al muzicii românești!

Detalii despre program si artisti, gasesti pe https://onefestival.ro/